14 maj 2023
18:00

Östansbo IS A

Referat: Gagnefs IF - Östansbo IS A

En match där vi börjar första lite skakigt och redan i 11min låter vi en gangsing komma igenom trots att det är ett 3 mot 1 läge i vår favör och han kan därefter hitta en medspelare som kommit fram och denna lyckas komma igenom och kan göra 1-0. Efter det vaknar vi till lite och börjar komma in i matchen mer och när halvleken slutar har vi haft flest avslut och flest hörnor men vi lyckas inte få bollen i nät.
VI har ambitionen att fortsätta på samma bana i andra halvlek men tyvärr kan Gagnef enkelt nicka in en hörna återigen på bortre. Här måste vi bättra oss!
Vi hänger inte för det utan fortsätter kämpa på och har bla två ribbskott men bollen vill fortfarande inte in. Sen i 69e min får gagnef ett rött kort och får fortsätta sista 20 med en man mindre. Vi försöker självklart trycka på går ner på tre backslinje för att försöka forsera och får till en del avslut men bollen vill inte in idag utan istället lyckas gagnef göra 3-0 i sista matchminuten.
Nu väntar äntligen träning på gräs denna vecka sen en väldigt viktigt match på söndag då vi verkligen behöver få årets första seger.